پنجمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان چرام با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و اعضای شورای سلامت این شهرستان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت ودرمان برگزار شد.
پنجمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان چرام با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و اعضای شورای سلامت این شهرستان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت ودرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این جلسه بر ضرورت حساسیت و اطلاع رسانی به دور از ایجاد رعب و وحشت در خصوص کنترل و پیشگیری آنفلونزای H1N1 تاکید کرد.
سید رشیدغفاری به راههای انتقال این بیماری اشاره کرد و گفت: عمده راه های انتقال ویروس آنفلوآنزا ترشحات تنفسی از طریق عطسه، سرفه و صحبت کردن و همچنین دست های آلوده وقتی که با بینی و چشم تماس پیدا می کند، است.
وی تصریح کرد: در فصول سرد سال بهتر است در ملاقات، دید و بازدید ها حتی المقدور از دست دادن و روبوسی پرهیز کرده و بعد از ورود به منزل دست های خود را با آب و صابون شسته و در مکان هایی که افراد مبتلا به ویروس وجود دارند از ماسک استفاده نمایید.
غفاری در ادامه به بیان خدمات طرح نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره ای داشت و ارائه خدمت به صورت رایگان در بخش بهداشت دهان و دندان به افراد زیر 14 سال و زنان باردار، تامین داروهای تقویتی و مکمل بصورت رایگان برای گروههای هدف، طرح کنترل بیمارهای مزمن، برنامه پوشش خانوارهای حاشیه شهر را از جمله مهمترین برنامه های این طرح عنوان کرد.
در ادامه این جلسه مدیر شبکه بهداشت درمان چرام با اشاره راه های پیشگیری به منظور کنترل و انتشار عامل ویروسی این بیماری بر لزوم هماهنگی و همکاری همه سازمانها در این زمینه تاکید کرد.
مهندس مسعود احتشامی همچنین مهمترین استراتژهای اجرایی را در این خصوص آموزش و اطلاع رسانی به مردم عنوان نمود .
به گزارش وب دا؛ مهمترین مصوبات این جلسه برگزاری کارگاههای آموزشی در خصوص انفلونزا جهت مربیان بهداشت مدارس و مهد کودک ها، شناسایی دانش اموزان بیمار و مشکوک به بیماری و ارجاع آنان به پزشک توسط مدیران مدارس و اطلاع رسانی از طریق نصب پوستر در ادارات و سازمانها بود.18-15-142
خبر؛ منیر تقی زاده


منبع : منیر تقی زاده